Roomboter Banketletteractie 2019

Roomboter Banketletteractie 2019

De jaarlijkse Sinterklaas banketletteractie van serviceclub Kiwanis Heerhugowaard en omstreken heeft wederom een fantastisch financieel resultaat opgeleverd.

Kiwanis club Heerhugowaard heeft een cheque van € 2.500 uitgereikt aan de voorzitter van  Stichting C.J. Jaski Fonds.

Een stichting met als thuishaven Rotterdam, op de Kop van Zuid. Met de grootste Nederlandse driemasterschoener ‘Eendracht’, realiseert de stichting doelstelling van het Jaski Fonds, die op dit unieke en veilige schip aan jongeren, kansarmen, zieken (o.a. kankerpatiënten), zeil en vaar- mogelijkheden bied, waarbij deze groepen onvergetelijke ervaringen opdoen. Dankzij dit fonds krijgen zij een zee aan kansen voor hun toekomst.

De uitreiking vond woensdag 4 maart plaats in Hotel-Restaurant De Buizerd in Noord-Scharwoude.

Voorzitter Nanda Overdevest van het C.J. Jaski Fonds ontving de cheque uit handen van Marcel Snijders van Kiwanis Heerhugowaard.  

Kiwanis Heerhugowaard e.o. is een gevarieerde groep uit allerlei beroepsgroepen die graag iets doet voor de maatschappij. Netwerken komt op de tweede plaats. De voorkeur van de leden gaat uit naar ‘Hands-on’ projecten, maar ook fundraising gaan ze niet uit de weg.

De Sinterklaas-banketletter, met banketletters van A.C. de Boer uit Alkmaar, wordt al enige jaren als fundraising project door Kiwanis met veel enthousiasme georganiseerd.

 

De afgelopen jaren gingen schenkingen naar de Stichting ‘TurnOver’, die jongeren die tussen de wal en het schip zijn geraakt nieuwe kansen biedt, en naar de Nederlandse

‘Cystic Fibrosis Stichting’ die zich inzet voor een langer en beter leven voor mensen met deze chronische ernstige taaislijmziekte.

 

Meer info over Kiwanis Heerhugowaard e.o. vindt u op www.kiwanis.nl/heerhugowaard.

Deel deze post